Uniek
Ontdek onze keuken: Vers met een Zuiderse twist
Onze keuken in enkele woorden omschrijven in enkele woorden is niet eenvoudig. Je proeft er Spaanse en Italiaanse invloeden maar ook veel Franse klassiekers. Mediteraanse tapas of liever een gegrild stukje Holstein om te starten? Gevolgd door een lekker stukje vis? Onze vis wordt dagvers aangevoerd vanuit Zeebrugge.
Puur
Seizoensgebonden pure smaken, met lokale producten bereid
We eten uit de hand van moeder natuur. Een lekker gerecht start altijd vanuit een onberispelijk basisproduct. Vandaar de keuze om enkel seizoensgebonden te koken.
Ieder seizoen biedt een waaier aan fruit, groenten en vis die bovendien dan juist op hun smaakvolst zijn. Het zou dan ook zonde zijn om groenten de halve wereld te laten rondvliegen als je achtertuin vol staat van lekkere seizoensgroenten.
Al onze producten worden met zorg geselecteerd, zo werken we samen met Oleo Almanzora. Een lokale olijfolieproducent die topkwaliteit olijfolie produceert op ambachtelijke wijze.
Passie
Verfijnde gerechtjes met liefde en passie bereid
#ilovemyjob Bij ons niet louter een hashtag. Het zou zonde zijn dat we de mooie producten die de natuur ons aanlevert niet ten volle tot zijn recht laten komen. Koken is geen kunst, koken is een ambacht. Een ambacht zo oud als de mensheid, met gebruiken en kennis die door de jaren heen hun deugdelijkheid bewezen hebben. Ik kan nog steeds blij worden van de onbeschrijfelijke geur van een fond die twaalf uur op het fornuis staat, de geur van zuurdesembrood dat net uit de oven komt, de diepe smaak van een saus die uren ingekookt heeft,…